IT-nørd med sans for business


John Nielsen er oprindeligt finansielt uddannet, men er nu selvstændig med egen IT-konsulentvirksomhed. Han er et levende eksempel på, at alt er muligt, så længe man tror på det, man laver.

Midt i 40’erne, gift, har to børn og bor i Favrskov, midt imellem Aarhus og Kronjylland. Han er oprindeligt finansielt uddannet og har arbejdet med sikker IT-installation og support i både Danske Bank og EDC. Og der stopper det almindelige så. For i 2009 fandt John Nielsen ud af, at han hellere ville forfølge sin passion, IT, i eget regi. Det er udmundet i virksomheden Nielco IT og hjemmesiden OnlineSynlighed.dk.

For med sin egen virksomhed kan John Nielsen kombinere de ting, han er bedst til: iværksætteri og IT. Udover at drive sin egne virksomheder både fysisk og online, så er han moderator på Danmarks iværksætter-forum Amino.dk.

På Amino.dk hjælper han andre iværksættere med at nå deres drømme ud fra rådet ”tro på det 110 procent eller lad være.” Og det råd siger faktisk meget om John Nielsen. Da han startede sin IT-virksomhed i 2009, midt under finanskrisen, var det selvsagt op ad bakke. Men han troede på projektet og klarede sig igennem den hårde tid. Og nu arbejder han succesfuldt som IT-konsulent med blandt andet at hjælpe virksomheder med IT-sikkerhed, IT-support og IT-rådgivning.

Når man spørger John, hvad hans motto er, så er han ikke i tvivl. Det er ”vi finder en løsning”. For det er lige præcis den devise, han kører sine egne virksomheder efter. Hvis folk har et IT-problem, som John Nielsen ikke umiddelbart kan løse, nytter det ikke noget at sætte sig ned og give fortabt. Så må man arbejde konstruktivt med de udfordringer, der opstår, og så skal løsningen nok dukke op.

Hvis du skal have hjælp til at starte din egen virksomhed, så spørg ham til råds. Hvis du skal have hjælp til IT-sikkerhed i din virksomhed, så spørg ham til råds. Og hvis du skal have hjælp til at gøre din virksomhed mere synlig på nettet, så spørg ham til råds. For John Nielsen er en IT- og businessnørd på den fede måde.

 

0 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar