Følg med på IT-bloggen

Det er ikke noget nyt, at IT efterhånden har overtaget vores hverdag.
IT-scenen ændrer sig konstant. Her på WikiWTF.dk vil der ofte blive blogget om it-relaterede emner. Kig forbi og deltag i debatten.

 iPhone, computer, eller Microsoft Windows. Det er tre vidt forskellige ting, men alligevel har de én ting tilfælles; de har nemlig alle noget at gøre med IT.

IT er nemlig meget mere end den gråbrune plasticklods, der står derhjemme under kommoden. I de seneste år er telefoner nemlig blevet til små computere, ligesom den stationære computer med dens mange funktioner har koloniseret store dele af vores hverdag. Og det er slet ikke så svært at forstå – IT er nemlig både tidsbesparende og gør hverdagen meget lettere.

Hvis du vil være med på de seneste tendenser inden for IT, er der god grund til at indstille denne side til din startside – fremover vil der nemlig her på siden blive blogget vidt og bredt om IT-relaterede emner.

Men det er ikke kun nyheder og tendenser, der vil blive blogget om; der vil også blive stillet kritiske spørgsmål i forbindelse med computernyheder, ligesom jeg vil blogge om historier, hjemmesider og andre ting, der har med IT at gøre.

Der er med andre ord tale om en atypisk blog; det er nemlig ikke blot nyheder og tendenser, som man kan finde på et gængs IT-site, men derimod også holdninger, kritiske røster og temaer, der ikke umiddelbart bliver taget op i avisen eller får spalteplads på de store nyhedssites.

Vi opfordrer alle til løbende at deltage i debatten – det er nemlig igennem debat og diskussion, man kommer frem til de bedste konklusioner.

0 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar